Despre noi

În 1999, la inițiativa unui grup de investitori ia naștere societatea ASI Nature, producătoare a mărcii Harbach.

Pionier în agricultura ecologică, ajutând la înființarea primului organism de certificare în România, Ecoinspect SRL, ASI Nature administrează în acest moment peste 400 hectare certificate ecologic.

Fabrica de produse lactate se află în Țichindeal, județul Sibiu, laptele fiind colectat prin resurse proprii de-a lungul Podișului Hârtibaciului, zonă caracterizată de lipsa aproape totală a arăturilor și de abundența terenurilor semi-naturale – pajiști și fânețe extensive. Structura peisajului este mozaicată, constând din alternanța ariilor seminaturale cu păduri de foioase, ceea ce a făcut ca diversitatea biologică a zonei să fie foarte ridicată.

Pe lângă aceasta locație renumită pentru tradiția produselor lactate, folosirea ingredientelor 100% naturale și profesionalismul care ne caracterizează au promovat produsele noastre în topul alegerilor consumatorilor pe piețele externe din Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeana sau Emiratele Arabe Unite.

check Ne puteți găsi pe site-ul ANSVSA, în lista unităților de industrie alimentară autorizate pentru schimb intracomunitar.

check De asemenea, ne puteți regăsi și pe listele procesatorilor certificați ecologic, publicate pe site-ul MADR.

Doru-mi-i de când mă știu, De ce-i bun de la Sibiu!